Museot

Piippalakkien maisemissa – Pekka Vuoren satukirjat

Näyttely pulahtaa Pekka Vuoren satukirjatuotantoon lumoavien maisemien ja veikeiden tonttuhahmojen kautta.
Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi

Museot

Leikiten! Sastamalalaisten puuleluverstaiden tarina

Näyttely kertoo Sastamalan alueella 1900-1960-luvuilla sijainneiden puuleluverstaiden toiminnasta veikeästi ja toiminnallisesti.
Sastamalan seudun museo

Liikunta ja urheilu

Talviuintia Ruissalon Saaronniemessä

Talviuintia Ruissalon Saaronniemessä ti ja to klo 15-19.45 ja la-su klo 12-17.
Saaronniemi

Muut menot

Kulttuuri- ja harrastetori Kaarina-talossa

Tule keräämään vinkkejä uusiin harrastuksiin, kuulemaan erilaisista tapahtumista ja tutustumaan seudun toimintaan! Toimintaansa tulevat esittelemään muun muassa Kaarinan Taideyhdistys, Kaarinan Ura, Kaarina- ja Piikkiö-Seurat, MLL:n Kaarinan yhdistys ja monet muut. Tapahtumassa on myös esityksiä ja lastenohjelmaa, kuten satutunti ja kirjavinkkausta.
Kaarina-talo

Konsertit

Kuninkaantien muusikot, Naisten viulu

Konserttisarja, jossa esitellään harvinaisia historiallisia soittimia, jatkuu. Vartiovuorenpuiston reunassa sijaitseva yksi Turun keskustan hienoimmista arvorakennuksista avaa ovensa konsertille. Maija Lampela, pardessus de viole
Hemmet, Villa Vinden

Teatterit

Paimion Kesäteatteri

Hulvaton farssi Lenin jäillä!
Paimion Kesäteatteri

Liikunta ja urheilu

Avantouintia Saukkorannassa

Avantouintia Saukkorannassa.
Saukkoranta

Liikunta ja urheilu

Kaupungin värikkäintä lätkää -Nuorten SM-liiga

Kupittaalla TUTO Hockey:n A-nuoret saavat vastustajakseen Lukko A:n. Tule nauttimaan klo 17:00 alkaen ottelutapahtumasta Marli Areenalle. Liput lipunmyynnistä kolme varttia ennen ottelua alkua.
Marli Areena

Liikunta ja urheilu

Sopii lapsille

Rantasauna ja uinti

Rantasauna ja uinti
Ispoisten rantasauna

Liikunta ja urheilu

Yleisöluistelu

Sisälle halliin pääovesta. Pienimmät luistelevat kaukalon keskialueella. Mailoja ei kentälle mukaan. Luistelu on maksuton. Järj. Mikaelinseurakunta
Turkuhalli - Gatorade Center

Muut menot

Sopii lapsille

Käsityölauantai

Valtakunnallisena käsityölauantaina ovet ovat avoinna kaikille ja kahvipannu käy kuumana! Päivän aikana pääset tutustumaan laajaan tekemispakettivalikoimaamme, monipuolisiin käsityömateriaaleihin sekä keväiseen kurssitarjontaamme. Käsityölauantaina tutustutaan myös vuoden käsityötekniikkaan kudontaan. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus valmistaa hauska ja taatusti uniikki kudottu koru!
Taitokeskus Turku

Lastentapahtuma

Sopii lapsille

Lasten teemalauantai: Barbien kohtaaminen

Ota siis oma Barbiesi mukaan ja tule kirjastoon tapaamaan muita ja heidän nukkejaan! Vaikka omaa nukkea ei olisikaan, kirjastosta löytyy runsaasti muutakin tekemistä! Barbielle voi askarrella tyylikkään käsilaukun. Lisäksi tapahtumassa on pinssipaja ja värityskuvia.
Raision Kirjastotalo, lastenosasto

Muut menot

Ruusukorttelin hyvinvointikeskus

klo 10 pelataan Bocciaa liikuntasalissa
Ruusukorttelin hyvinvointikeskus

Muut menot

Ilta rakkaudelle

-Rakkaus riisuu ja pukee, antaa voimia ja vie niitä. Se ei päästä ketään helpolla, sanovat Ilta rakkaudelle juhlan juontajat Maija ja Hannu Nyman. Illan aikana kuullaan hyvää musiikkia, arkista tosielämän asiaa rakkaudesta ja railakkaita rehellisten parien haastatteluja. Eräs haastateltava pari on Aira ja Sakari Orava, joka tunnetaan maailmalla huippu-urheilijoiden kirurgina.
Naantalin seurakuntakeskus

Tanssit

Iltapäivätanssit

La 19.1 klo 14- 17 Piikkiön Pontelassa Iltapäivätanssit. Soittaa Antti Hakola Trio, solistina RAIMO JUNNIKKALA Vapaa pääsy!!!
Pontela

Liikunta ja urheilu

Sopii lapsille

Turku Top Dog Show 2019 kansainvälinen koiranäyttely

Top Dog show 2019 Turun messukeskuksessa 19.-20.1.2019 Vuoden 2019 Top Dog Show koiranäyttelyyn Turun Messukeskuksessa on ilmoittautunut yli 3700 koiraa. Järjestäjä ennakoi viikonlopulle myös runsaan määrän yleisöä. Helpoimmin Turun Messukeskukseen viikonloppuna pääsee torilta bussilla numero 100. Viikonloppuna on nähtävillä noin 270 eri koirarotua. Lauantaina noin 150 ja sunnuntaina noin 120.
Turun Messukeskus

Konsertit

TSS:n vuosijuhlakonsertti

Turun Soitannollisen Seuran vuosijuhlakonsertti järjestetään perinteisin menoin lauantaina 19.1.2019 klo 18 Sigyn-salissa. Turun Soitannollisen Seuran orkesterin kapellimestarina ja solistina toimii Janne Nisonen. Ohjelmassa ovat Mozartin ja Haydnin sinfoniat nro 33 sekä J.S. Bachin viulukonsertto E-duuri BWV 1042. Juhlaesitelmän pitää säveltäjä Olli Virtaperko. Vapaa pääsy.
Sigyn-sali

Konsertit

Tomi Paldanius Kitarakonsertti

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti. Ohjelmistona mm. Bohemian Rhapsody, Hotel California, Myrskyluodon Maija ja Finlandia.
Tiihosen kahvila

Teatterit

Viking Grace: UIT ja Tuhansien Ämpärien Maa – aivan ulapalla

Uusi Iloinen Teatteri nousee jälleen laivaan. UIT:n esitys Tuhansien Ämpärien Maa – aivan ulapalla on nähtävissä Viking Gracella 14.–25.1.2019. Luvassa on ämpärikaupalla huumoria, kun 40 vuotta täyttänyt UIT luotaa omaperäistä kansakuntaamme nauruhermoja kutkuttavaan tyyliinsä. Mukana myös armoton svengijengi, Jean S. -bändi. Esitys nähtävissä myös Piknik-päiväristeilyllä 15.–26.1.
Viking Line - Viking Grace

Tanssit

Tanssisalin avajaiset

Koko perheen tapahtuma tanssia, tanssinäytöksiä, tanssikursseja. Tervetuloa tutustumaan uuteen tanssisaliin ja lavatanssiin. Mukana hulinoissa Kyösti Mäkimattila.
Keskusta
Tapahtumia löytyi hakuehdoilla 731 kpl.
(20/731 )